Είσοδος

Δημιουργία Μουσείου Πληροφορικής

Εκτύπωση

 

Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος "Επαναχρησιμοποίηση-Ανακύκλωση Ηλεκτρονικών Συσκευών" οι υπεύθυνοι του έργου, καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αργυρούπολης, Βασίλης Βασιλάκης και Ζαχαρίας Παπαδουλάκης, μαζί με ομάδα μαθητών, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό Μουσείο Πληροφορικής από παλιό υλικό και εξαρτήματα υπολογιστών που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και από άλλα που ευγενικά μας πρόσφεραν μαθητές, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί. Η προσπάθεια έχει σαν στόχο την κατάδειξη εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης του παλαιού εξοπλισμού, αλλά και την γνωριμία των μαθητών (και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου) με τη μορφή της Τεχνολογίας Πληροφορικής των προηγούμενων χρόνων.

Στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων, και εν' αναμονή της παρουσίασης του προγράμματος, δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook όπου παρουσιάζουμε το Υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, τους Υπολογιστές που συναρμολογήθηκαν και τα Λογισμικά που θα εκτελούνται σε αυτούς. 

Ελπίζουμε η προσπάθεια των μαθητών και το τελικό αποτέλεσμα να τύχουν της θετικής ανταπόκρισής σας.

Δείτε: www.facebook.com/schoolmuseum

Αναστάσεως 19, 16452,
Αργυρούπολη
Τηλ : 210-9635236, Fax : 210-9635959
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2014, Βασιλάκης Βασίλειος, Κοζομπόλη Χρυσάνθη, Τζανάκης Δημήτριος
Επιμέλεια Δημοσιεύσεων: Αρφάνης Παναγιώτης, Βασιλάκης Βασίλειος

Μοιραστείτε την Ιστοσελίδα μας

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες155
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
Guests 13
DEBUG
Time:[0.00438094139099sec]
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων