Είσοδος

Μαθητικό συνέδριο για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων απο την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 12:46

Στα πλαίσια των παγκρήτιων εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση  των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, θα διεξαχθεί Διήμερο Μαθητικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Ν. Χανίων και τη Διεύθυνση Δ/νση Εκπ/σης  Ν. Χανίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης.

 Το Μαθητικό Συνέδριο θα  πραγματοποιηθεί στα Χανιά, η εναρκτήρια τελετή του θα γίνει στις 24 Απριλίου 2013, ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου  Χανίων, και θα διαρκέσει δύο ημέρες,  24 και 25 Απριλίου 2013.

            Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία επιστημονικών θεμάτων και άλλων εκπαιδευτικών δράσεων, οι περισσότερες από τις οποίες βασίστηκαν σε ερευνητικές εργασίες μαθητών : εισηγήσεις, ιστορικά ντοκυμαντέρ, ιστορικά ημερολόγια, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, δραματοποιημένες απαγγελίες κ.ά.

            Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα υπάρξει άμεση, ζωντανή μετάδοσή του, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://iptvsch.gr/live , ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του εσωτερικού και από τα σχολεία της Ομογένειας στο εξωτερικό.  Επίσης, θα υλοποιηθούν δύο παράλληλα εκπαιδευτικά εργαστήρια αισθητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού για μαθητές και εκπαιδευτικούς τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου. 

Το πρόγραμμα θα το βρείτε στα συν/μένα:

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.doc)ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.doc 107 Kb

Αναστάσεως 19, 16452,
Αργυρούπολη
Τηλ : 210-9635236, Fax : 210-9635959
e-mail : mail(at)1epal-argyr.att.sch.gr

Copyright © 2014, Βασιλάκης Βασίλειος, Κοζομπόλη Χρυσάνθη
Επιμέλεια Δημοσιεύσεων:  Βασιλάκης Βασίλειος

Μοιραστείτε την Ιστοσελίδα μας

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες1170
Συνδεδεμένοι Χρήστες 1
Guests 12
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.